Διακοπές στα Naxos Enjoy Apartments


Διακοπές στα Naxos Enjoy Apartments.

 Το καλοκαίρι είναι εδώ και το νησί της Αριάδνης, η Νάξος μας, υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες που την επέλεξαν για φέτος. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι για να απολαύσει κανείς το νησί θα πρέπει να επιλέξει ένα κατάλυμα σε κεντρική τοποθεσία κατά προτίμηση.

 Εμείς λοιπόν για φέτος επιλέξαμε και σας συνιστούμε ανεπιφύλαχτα τα μοναδικά, πλήρως ανακαινισμένα το 2019 και εξοπλισμένα Naxos Enjoy Apartments. Θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί!

 Πατώντας το πόδι σου στο πανέμορφο νησί μας, το κατάλυμα βρίσκεται μόλις 6 λεπτά μακριά με τα πόδια από το λιμάνι. Βέβαια μην ξεχνάμε πως παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι για όσους το επιθυμούν! Κάθε μέρα θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς περπατώντας στην ξακουστή παραλία του Αγίου Γεωργίου μέσα σε 2 μόνο λεπτά ,δεδομένου ότι μπορεί να είσαι ανυπόμονος να ρίξεις τη βουτιά σου κάθε στιγμή της ημέρας. Στα 100 μέτρα επίσης, βρίσκεται η στάση του λεωφορείου η οποία σου δίνει πρόσβαση πανεύκολα στις ωραιότερες παραλίες του νησιού όπως είναι ο Άγιος Προκόπιος με τα κρυσταλλένια του νερά, η Αγία Άννα και η Πλάκα.  Πολύ βασικό και χρήσιμο είναι ότι σε ακτίνα 150 μέτρων μπορείς να βρεις σούπερ μάρκετ, φούρνους για ένα καλό πρωινό πριν ξεκινήσεις την εξερεύνηση του νησιού, καφετέριες και εστιατόρια.


 Η Νάξος μας, όντας ένα αρκετά μεγάλο νησί το οποίο χρειάζεται μεγάλη εξερεύνηση, συνεπάγεται για κάποιους η μεταφορά σε κάποια μέρη με αμάξι. Εάν διαθέτεις αμάξι μπορείς να το αφήσεις στο δημόσιο πάρκινγκ που υπάρχει στα 100 μέτρα από το κατάλυμα είτε να ενοικιάσεις κάποιο από τις επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και μηχανών που συνεργάζεται το ξενοδοχείο για μεγάλη διευκόλυνση σου.

 Όταν μιλάς όμως για δωμάτια μιλάς για την Ελληνική και πιο συγκεκριμένα την Ναξιώτικη φιλοξενία. Η κυρία Μαρία χρόνια τώρα καθώς και ο μικρότερος γιος της, Κυριάκος, βάζουν πάνω από όλα εσάς και φροντίζουν το κάθε τι να συνάδει με τον χαρακτήρα του νησιού. Τι σημαίνει αυτό; Πέραν της παραλαβής σας προσωπικά από τους ίδιους από το λιμάνι, με το που θα πατήσετε το πόδι σας στα δωμάτια θα σας καλωσορίσουν με τοπικά προϊόντα, δικής τους μάλιστα παραγωγής, όπως ένα σπιτικό λικέρ ή ένα μπουκάλι κρασί από τα αμπέλια τους, φορώντας μονάχα το ζεστό χαμόγελό τους.  Στη συνέχεια θα σας δώσουν πληροφορίες για κάθε τι που θα χρειαστείτε για να γίνει η διαμονή σας στη Νάξο ξεχωριστή ξεκινώντας από τα χωριά, τις παραλίες και τα κρυφά μέρη του νησιού που θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε μέχρι και πιο συγκεκριμένα τι γεύσεις θα πρέπει να γευτείτε πριν φύγετε από εδώ και που! Μην ντραπείτε να τους ζητήσετε ό,τι θελήσετε να μάθετε για τη Νάξο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, θα είναι χαρά τους να γνωρίσετε το νησί όσο πιο λεπτομερειακά γίνεται.


 Σαν χώρος πρόκειται για ένα ζεστό, φιλόξενο κατάλυμα με καταλυτική σημασία την κεντρική του τοποθεσία στη Χώρα της Νάξου. Καθώς θα εισέρχεσαι, το πρώτο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό είναι η Κυκλαδίτικη αισθητική που εκπνέεται από το χώρο και θα μπορείς με κλειστά μάτια να πεις ότι βρίσκεσαι στη Νάξο των Κυκλάδων. Διατίθενται εξοπλισμένη μικρή κουζίνα για πρωϊνό και γεύμα, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό, δωρεάν wi-fi και ιδωτικό μπάνιο με ντουζ και στεγνωτήρα μαλλιών. Πιάσε ένα ποτήρι κρασί μαζί με την παρέα σου και πέρασε λίγη ώρα χαλάρωσης και ξεκούρασης στα μπαλκονάκια των δωματίων , επωφελούμενος από την ήσυχη τοποθεσία που βρίσκονται.

 Για εμάς όλα τα παραπάνω σημαίνουν εγγύηση στις διακοπές οποιουδήποτε ανθρώπου από κάθε σημείο του πλανήτη! Είχαμε την ευκαιρία να διαμείνουμε και εμείς εκεί και σίγουρα το ότι μείναμε σε αυτά τα δωμάτια έκανε τις διακοπές μας ακόμα τελειότερες. Τα Naxos Enjoy Apartments συμβαδίζουν με απόλυτη αρμονία με το κλίμα που σου αφήνει η Νάξος σαν νησί και φροντίζουν με κάθε τρόπο να ξεφεύγει κανείς από την καθημερινότητα του και να νιώθει την ψυχική ηρεμία που πρέπει να νιώθει κανείς όταν είναι διακοπές.


 Αν και έχουμε ήδη πάει εμείς, επιλέγουμε με κλειστά μάτια και θα επιλέγαμε ξανά και ξανά για τις διακοπές μας σε αυτό το νησί, τα Naxos Enjoy Apartments!


Σχόλια